ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ

11 Σεπτεμβρίου 2023

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας τη Δευτέρα  11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 09.00 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των μαθητών στις αίθουσες, οι μαθητές θα έχουν μια σύντομη γνωριμία με τους δασκάλους τους. Επίσης, θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Παρακαλούμε να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα.

Οποιαδήποτε ενημέρωση ή εξυπηρέτηση (χορήγηση εγγράφων, διευκρινίσεις κλπ) παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε τηλεφωνικά (2331039244) ή ηλεκτρονικά  (dimstavrima@gmail.com)με το σχολείο. Η χορήγηση εγγράφων θα γίνεται δια ζώσης ή ηλεκτρονικά.

Στη συνέχεια τα παιδιά θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους. Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την ασφαλή άφιξη και αποχώρηση των παιδιών. Η αποχώρηση των παιδιών θα γίνει στις 10.00 π.μ. περίπου μετά το πέρας του αγιασμού.

Από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις ημέρες εκείνες και θα γνωστοποιηθεί στους μαθητές και τους γονείς τους.

Υπενθυμίζεται εκ νέου ότι το εξυπηρετούμενο κοινό  –  οι πολίτες θα προσέρχονται στις δημόσιες υπηρεσίες μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον  το  αίτημά  τους  δεν  δύναται  να  ικανοποιηθεί  με  άλλο  τρόπο,  ιδίως  τηλεπικοινωνιακά, διατηρουμένων  σε  ισχύ  των  όσων  μέχρι  στιγμής ισχύουν σχετικά  με  την  εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σας ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία!

Σας ευχόμαστε  ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Μιχαήλ Μπούρας